Agriteam Makelaars Zeeland B.V.

Voor ons is digitaliseren relatief nieuw. Maar wel in volle gang; digitaliseren van klanten dossiers, onze pagina's op Facebook, Instagram, Pinterest, eigen website en Google Business pagina zijn live. Zowel voor Agriteam als voor Landelijk-Wonen.nl.
En waar een begin is gemaakt, volgen altijd verdere acties.
Ons doel is dan ook kenbaar te maken dat wij u via een nieuwsbrief tussentijds makkelijk online informeren. Informatie over de ontwikkelingen op gebied van onze Beheer Online omgeving. Want als klant van ons, heeft u de mogelijkheid online in te loggen om uw dossiers in te zien. En dat overal waar u een computer met internet heeft. Wij zorgen dat u een directe inlog link met inloggegevens heeft. Zo zijn uw dossiers alleen voor u inzichtelijk. En het beheer in eigen hand.

In de nieuwsbrief informeren wij u ook over objecten die te koop worden aangeboden, belangrijke informatie over bestemmingsplannen in uw regio, taxaties die zijn uitgevoerd en agrarische informatie die aansluit bij vastgoed, makelaardij en taxaties van objecten, percelen en woningen in landelijk gebied.

Het belangrijkste contact tussen ons en de klant blijft het persoonlijke en/of telefonische. En daarna volgt het e-mail verkeer wat intensiever. Kortom ons bestaande contact willen wij graag zo houden. Als aanvulling bieden wij nu de digitale nieuwsbrief aan.

Aanmelden doe je eenvoudig door het invullen van dit aanmeldformulier. Wij zorgen voor de rest.

Marco, Miranda en Mirella
Agriteam Makelaars Zeeland B.V.
Driewegen
Laposta e-mailmarketing